In lume, exista mai multe biciclete electrice decat masini electrice

Cu siguranta nu ati stiut, dar in lume, exista mai multe biciclete electrice decat masini electrice, ceea ce, inseamna ca piata de biciclete electrice a crescut foarte mult in ultimii ani. Statisticile estimeaza ca vor ajunge la 360 de milioane pe an pana in 2023. Aceasta nu este o piata mica.

Toata lumea se intreaba cum poate fi condusa o bicicleta electrica. Adevarul este ca ea poate fi condusa ca o bicicleta clasica, pedaland, sau poate pur si simplu sa decoleze, sa zboare pe strada, ajutata fiind de un motor electric si o baterie special creata nevoilor acestui gen de vehicul. Desigur, bicicletele electrice sunt diferite in functie de: dimensiuni, baterii, motoare, stil, curbe, forme, unele avand aspectul bicicletelor clasice, iar altele aratand asemeni scuterelor.

Bineinteles, exista diferite clase de biciclete electrice, tehnologii variate, designuri care mai de care mai atractive, iar daca va intrebati cum ati putea sa va alegeti bicicleta perfecta, ei bine…cred ca aici, totul vine cumva de la sine, in functie de factorii care influenteaza alegerea. Totusi, trebuie sa o alegeti dupa dumneavoastra. Cumva, trebuie sa va mulati reciproc!

Nu exista bicicleta perfecta, dar exista bicicleta noastra, iar asta o face perfecta!

 

Leave a Reply

^