Noua moda- Hoverboard-urile

Hoverboard-urile

 

Dupa cum spune si sloganul nostru atunci cand vorbim despre vehicule electrice, “Viitorul e electrizant!”, iar acest lucru este vizil mai mereu.

Probabil ati observat in ultimul timp tot mai multe persoane, atat tinere cat si mai in varsta folosind diferite dispozitive pentru a se deplasa. Ei bine, aceste dispozitive o sa le intalniti sub diferite denumiri, hoverboard sau chiar scooter auto balansat.

Hover, dupa cum se traduce si din limba engleza inseamna a pluti, deci un hoverboard este o “placa plutitoare”. Denumirea insa nici nu mai conteaza, deoarece acestea sunt distractive si tot mai des folosite de catre copii in parcuri si nu numai. Putem spune ca e chiar o noua moda!

 

 

 

Acestea sunt create cu ajutorul unei tehnologii cu giroscop, tehnologie care permite balansul foarte precis. Balansul este dat de niste senzori care exista in hoverboard, sub picioare. Acesti senzori vor simti atunci cand presati piciorul pentru a merge in fata, lucru care va ajuta la accelerare, sau daca presati in partea din spate pentru a frana.

Exista insa si hoverboard-uri care au in centru­ un maner sau ghidon care te ajuta sa te sprijini, lucru care le face mult mai comode si usor de utilizat pentru persoanele mai in varsta.

 

 

Avantajul hoverboard-urilor este ca unele au chiar telecomanda, Bluetooth si boxe, astfel incat daca mergeti la o plimbare mai lunga, va puteti conecta telefonul si sa ascultati muzica.

Cand vine vorba de alegerea unui hoverboard este foarte important sa va alegeti unul de calitate foarte buna deoarece softul este destul de complex si nu pe cel mai ieftin.

 

 

Daca iti doresti si tu sa fii in pas cu moda, sa ai parte de distractie atunci cand iesi cu prietenii sau pur si simplu sa iti faci deplasarile mult mai usoare, atunci te asteptam la noi pe site sa il alegi pe cel potrivit pentru tine!

Pentru a accesa site-ul nostru, click aici: https://scutermag.ro/ro/15914-hoverboard-uri

Leave a Reply

^