Electric Test Drive Update

Test Drive Update!

Dupa cum spuneam intr-o postare anterioara pe blog, urma ca in weekend sa aiba loc Electric Test Drive in Parcul 1 Decembrie. Asa a si fost, iar acum am revenit cu un mic update.

Evenimentul a avut loc in data de 21 octombrie, iar inainte de inceperea evenimentului a avut loc si o defilare a armatei pe care o puteti urmarii in video-ul de mai jos, defilare care a dat mai apoi tonul evenimentului.

 

Chiar daca vremea nu a fost una foarte buna, iar soarele s-a ascuns mai mereu dupa nori, au fost persoane care s-au incumetat si au testat vehiculele noastre electrice. Acestia au putut observa cat de usor sunt de condus aceste vehicule electrice, asistenta la pedalare si cum acestea se accelereaza singure.

 

Daca nu ati reusit sa ajungeti la acest eveniment nu va faceti griji, deoarece vor mai exista si altele! Viitorul este electrizant iar noi lucram la asta!

Stati pe aproape!

PS: Daca iti doresti un vehicul electric stai pe aproape, Black Friday se apropie cu pasi repezi si se anunta reduceri mari! Te asteptam la noi pe site pe www.scutermag.ro

Leave a Reply

^