Trotineta electrica intre necesitate sau moft!

 

Probabil ca ai vazut destul de multe persoane in ultima perioada care au o trotineta electrica, insa nu stii inca ce alte beneficii iti ofera, pe langa faptul ca arata foarte bine si sunt la moda. Te gandesti daca trotineta electrica este un mofft sau o necesitate? Adevarul este ca achizitionand o trotineta electrica, circuli ecologic, consumi puțin și salvezi planeta deoarece te aliniezi celor care iubesc ecologia. Vehiculele electrice nu produc zgomot, nu au emisii si sunt extrem de manevrabile. Dar cel mai important este faptul ca te poti bucura de un traseu alternativ, fara blocaje in trafic, fara nervi si relaxant pana la destinatie. Un punct deosebit de important castigat de trotineta electrica ar fi faptul ca nu mai trebuie sa pierzi timp cautand un loc de parcare. Ai ajuns la destinatie? O pliezi si intri unde vrei sau o poti depozita in locurile admise.

Este usor de manevrat, are greutate foarte mica, autonomie generoasa, rotile sunt special gandite sa aiba aderenta, toate acestea  ajutandu-te sa nu ajungi obosit si transpirat la locul de destinatie. Nu ai nevoie sa schimbi vitezele, nu ai nevoie de permis sau sa iei lectii pentru a o manevra si conduce, nu exista limita de varsta si este foarte economica.  Singurul cost pe care il necesita trotineta electrica este cel pentru electricitate. Nu va trebui sa cumperi combustibil, sa platesti asigurari, locuri de parcare, taxe de drum sau sa ai alte cheltuieli. In plus, pe langa faptul ca economisesti bani, vei castiga si timp catre destinatia dorita. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi un magazin specializat, care sa iti poata recomanda modelul potrivit necesitatilor tale, sa vezi tipul de baterie pe care il foloseste, autonomia si daca ai posibilitatea, sa o incerci.

Prin urmare, daca iti doresti un mijloc de transport modern, altfel , relaxant, economic si foarte practic, atunci ar tot ce trebuie sa faci este sa  te decizi si sa inccepi astfel un traseu zilnic fara ambuteiaje, care iti permite trasee alternative si scurtaturi si iti da posibilitatea sa te bucuri de tot ce este in jurul tau!

Leave a Reply

^