How to Order

Pentru a achiziționa unul sau mai multe produse prezentate în cadrul acestui site ai nevoie de un cont de client. Fiecare cont de client este identificat printr-o adresă de e-mail. Adresa de e-mail este unică și valabilă pentru un singur client. Nu pot exista 2 clienți sau 2 firme identificate prin aceeași adresă de e-mail.

Pentru a trece la primul pas în crearea unui cont de client, trebuie să completezi un formular de înscriere, fie accesând secțiunea „Contul tau”, fie accesând secțiunea „Autentificare” (ambele în partea dreaptă, sus, a paginii). Pentru aceasta, ai nevoie de o adresă de e-mail pe care să o completezi în câmpul „Adresa de e-mail” din categoria „CREAZA-ȚI CONTUL”. Te rugăm să faci apoi clic pe „Creaza-ți contul” și să introduci câteva informații, după cum urmează:

Dacă ești persoană fizică, te rugăm să completezi câmpurile: prenumele și numele tău, și data nașterii. Un alt element care este foarte important și trebuie trecut pe orice factură (și necesar la crearea contului de client) este adresa de facturare. Pentru aceasta trebuie completate câmpurile de adresă completă, localitate și județ. In cazul în care dorești livrarea produselor companiei MOTOREVOLUTION la o altă adresă decât cea de facturare atunci trebuie completate aceleași câmpuri obligatorii plus numele destinatarului.

Dacă ești persoană juridică (firmă), te rugăm să completezi câmpurile: numele tău, numele firmei, adresă completă, iar la „Informatii suplimentare” să completezi CUI (Cod Unic de înregistrare), REG (numărul de înregistrare la Registrul Comerțului), IBAN, Banca/Sucursala și funcția ocupată în cadrul firmei.

Pentru a finaliza comanda, trebuie să completezi la datele de contact cel puțin un număr de telefon, de preferabil mobil. In caz că nu dispui de un telefon mobil, te rugăm să completezi un număr de telefon fix. Nu ținem cont de comenzile făcute fără un număr de telefon valid prin care operatorii ScuterMag vor putea comunica anumite aspecte legate de comandă.

Dacă ai creat anterior un cont de client în cadrul site-ului www.scutermag.ro, trebuie să accesezi secțiunea „ESTI DEJA ÎNREGISTRAT?” și să completezi cele două câmpuri de autentificare obligatorii. In cazul în care ai uitat parola aleasă inițial în momentul creării contului, poți apăsa pe butonul „Ati uitat parola?” și un e-mail cu parolă aleasă de tine va fi trimis la adresa de e-mail pe care ai specificat-o în formularul pentru crearea unui cont nou.

Prin activarea contului poți beneficia și de serviciul de newsletter. Menționam și faptul că datele tale personale nu vor fi făcute publice către terți, în afară furnizorilor de servicii, decât dacă avem permisiunea ta explicită că putem face acest lucru.

După completarea corectă a tuturor câmpurilor obligatorii din cadrul formularului, poți accesa site-ul nostru cu userul și parola alese de ține. După autentificare, poți cumpăra orice produs oferit prin intermediul site-ului www.scutermag.ro, selectând opțiunea „ADAUGA ÎN COS”. După ce ai adăugat în coș toate produsele dorite, te rugăm să accesezi butonul „PLATESTE”, și apoi să urmezi toți pașii până la final. Comanda ta va fi expediată de către operatorii noștri, care te vor contacta în maximum 48 ore.

Comandând de pe site-ul nostru atrage de la sine citirea termenilor și condițiilor de livrare. Pentru a evita neplăcerile ulterioare, te rugăm să citești această rubrică frecvent și cu atenție deoarece ScuterMag își rezervă dreptul de a modifica acești termeni în funcție de legislația în vigoare sau de condițiile impuse de distribuitori.

MODALITĂȚI DE PLATĂ

ScuterMag acceptă modalitatea de plată RAMBURS, PayPal, Visa, Mastercard.