Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale S.C. SCUTERMAG SRL. www.MotoRevolution.ro, cu sediul in Oradea, jud. Bihor, str. Eroului Necunoscut , nr. 53, RO41086123, Nr. O.R.C.: J5/1368/2019

Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet, www.MotoRevolution.ro

  1. DECLARAȚIE

SCUTERMAG SRL va respecta dreptul la intimitate. Nu vom folosi niciodata si sub nici o forma datele dumneavoastra de contact sau informatiile pe care ni le trimiteti in alte scopuri in afara de scopul pentru care au fost trimise si nu le vom impartasi niciodata unor terte persoane sau companii.

2. COLECTAREA ȘI UTILIZAREA INFORMAȚIEI 

Nu vom vinde, oferi sau inchiria aceaste informatii unor terte persoane sau companii sub nici o forma informatiile colectate din acest site. Datele dumneavoastre pot fi comunicate decat in cazul in care ne vor fi solicitate de dumneavoastra sau de autoritatile statului Român prin mandat judiciar.

Informatiile furnizate de dumneavoastra si inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: partenerii contractuali ai subscrisei in vederea furnizarii de curierat, servicii de plata bancar si furnizarea de servicii de asigurare.

Toate aceste date colectate sunt pastrate pana cand utilizatorul cere ca acestea sa fie sterse.

Colectam informatii atunci cand ne furnizati personal prin: abonarea la newsletter, trimiteti feedback sau e-mail la adresa noastra sau achizitionati produse de pe acest site pentru trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS) ,de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

Tipurile de informatii pe care le putem avea sunt: datele de identitate (date la efectuarea unui contract, trimiterea unui e-mail sau abonarea la newsletter), istoricul de navigare pe site-ul nostru (daca ati dat accesul) si informatiile pe care ni le-ati trimis sau transmis din conversatiile cu operatorul nostru si mesajele trimise).

Scopurile si temeiurile de prelucrarii

A . Daca sunteti client al www.MotoRevolution.roSCUTERMAG SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

– pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si www.MotoRevolution.ro, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe www.MotoRevolution.ro, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop are la baza contractul incheiat intre dumneavoastra si SCUTERMAG SRL, definit in cuprinsul Termenelor si conditiilor. Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea derularii raporturilor contractuale dintre dumneavoastra si SCUTERMAG SRL

– pentru indeplinirea obligatiilor legale in care,  SCUTERMAG SRL in contextul serviciilor prestate prin intermediul www.MotoRevolution.ro, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop este necesara in baza unor obligatii legale. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este necesara. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea SCUTERMAG SRL de a respecta obligatiile legale care ii revin si deci in imposibilitatea de a va oferi serviciile prin www.MotoRevolution.ro

– pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta  (e-mail, sms) de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de SCUTERMAG SRL, prin www.MotoRevolution.ro.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizați.

Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop:

  • Atunci cand creati un cont nou pe www.MotoRevolution.ro, introducand emailul dumneavoastra si o parola pe care o alegeti, in acelasi timp sunteti informati in aceeasi sectiune de mesajul ,, Prin completarea datelor personale pe acest website va dati acordul referitor la Termenii si conditiile site-ului si pentru colectarea, prelucrarea si stocarea datelor cu caracter personal.’’
  • Cand lansati o comanda pe site-ul www.MotoRevolution.ro in aceeasi sectiune bifand casuta care va informeaza ca ,,  Sunt de acord cu colectarea, prelucrarea si stocarea datelor cu caracter personal. ‘’
  • Cand trimiteti un email din sectiunea CONTACT al site-ului www.MotoRevolution.ro in care trebuie sa bifati casuta care va informeaza ca: ,, Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu colectarea, prelucrarea si stocarea datelor dvs. pe acest site web’’
  • De asemenea, in sectiunea CONTUL MEU, al site-ului www.MotoRevolution.ro aveti posibilitatea de a sterge definitiv contul si in acelasi timp datele dumneavoastra, comentariile, review-urile si orice alte detalii legate de datele dumneavoastra personale dand click pe linkul Stergere cont si date personale definitiv din partea stanga a paginii.
    In acelasi timp aveti posibilitatea de a edita, vizualiza sau salva datele dumneavoastra personale din sectiunea CONTUL MEU – ADRESE sau, CONTUL MEU – DETALII CONT.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

– in scopul efectuarii diverselor analize, raportari privind modul de functionare a www.MotoRevolution.ro , realizarea de profiluri de preferinte de consum, in principal, in vederea imbunatatirii experientei oferite pe
www.MotoRevolution.ro

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al www.MotoRevolution.ro de a imbunatatii permanent experienta clientilor pe www.MotoRevolution.ro. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

B. Daca sunteti vizitator al www.MotoRevolution.ro , SCUTERMAG SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

– pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta  (e-mail, sms), de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de SCUTERMAG SRL, prin www.MotoRevolution.ro

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, dacă alegeti sa-l furnizati.

Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin completarea si bifarea casutei corespunzatoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe www.MotoRevolution.ro. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti  folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms continand comunicari comerciale.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

– pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor si pentru a monitoriza traficul si a imbunatati experienta dumneavoastra oferita pe www.MotoRevolution.ro

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al SCUTERMAG SRL de a asigura functionarea corecta a www.MotoRevolution.ro, precum si pentru a imbunatatii permanent experienta vizitatorilor www.MotoRevolution.ro, inclusiv prin solutionarea diferitelor intrebari sau reclamatii.

Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

  1. Daca sunteti persoana de contact a Partenerilor sau potentialilor Parteneri, SCUTERMAG SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

– pentru initierea sau desfasurarea relatiei contractuala dintre SCUTERMAG SRL ai Parteneri sau potentiali Parteneri

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al SCUTERMAG SRL de a initia si desfasura relatiile contractuale in contextul oferirii serviciilor pe www.MotoRevolution.ro Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop poate avea drept consecinte imposibilitatea SCUTERMAG SRL de a-si desfasura activitatea.