Compania

ScuterMag este un magazin/depozit care administreaza vanzarea si distributia vehiculelor electrice (scutere, biciclete, trotinete, triciclete, hoverboard-uri) si piese noi & second hand pentru vehicule cu motor pe benzina.

Aceasta este o subdivizie a firmei MotoRevolution care dezvolta o franciza la nivel National si European.

Viziune

Viziunea MotoRevolution este de a fi lider pe pietele pe care activeaza în dezvoltarea unui sistem de franciza oferind solutiile cele mai potrivite partenerilor nostrii reprezentati prin service-uri, magazine si distribuitori pentru vehicule pe doua si patru roti.

Misiune

Misiunea MotoRevolution este de a sustine partenerii punand la dispozitie un sistem de distributie si know-how care sa poata oferi cu profesionalism si prin metode inovatoare servicii si produse la cele mai inalte standarde care sa se adreseze clientului final (posesor de vehicule cu motor mecanic, electric sau fara motorizare).

Serviciile furnizate de parteneri consta in urmatoarele si nu numai:

• Mentenanta pentru vehicule noi si second hand

• Sa asigure livrarea pieselor de schimb noi si second hand

• Reparatiile aferente ansamblelor mecanice, electrice si electronice

• Vanzarea cu amanuntul a vehiculelor care pot fi biciclete, trotinete, roller-e, scutere, motociclete, atv-uri, masini si alte vehicule care pot face obiectul tehnologiilor viitoare, acestea fiind dotate cu motoare pe combustie interna sau electrice

• Sculelor si aparaturilor de intretinere independenta

• Vanzarea echipamentelor de protectie

• Accesoriilor

Valori

Valorile companiei MotoRevolution ne definesc gandirea si actiunile. Ele sunt valorile cunoscute echipei noastre si fiecare membru contribuie la o etica de muncă profesională și îndreptată către standarde înalte și servicii excelente oferite tuturor clienților și partenerilor noștri:

• Autenticitate: Suntem atenți la ceea ce se întâmpla în jurul nostru și livram pachetul de servicii și produse într-un mod autentic.

• Echipa: Credem în oamenii noștri care construiesc cu pasiune. Cooperăm cu orice ocazie, îi ajutăm să se dezvolte și investim în ei.

• Excelență: Dăm tot ce avem mai bun ca să depășim așteptările clienților noștri, cu pasiune și rapiditate.

• Invățare continuă: Ne inspirăm și avem în vizor noutațile, tehnologiile și necesitatea pieței.

• Adaptabilitate: Suntem flexibili și ne adaptăm direcțiilor cerute de evoluția pieței pentru a fi întotdeauna cu un pas înaintea competiției.

Daca esti interesat sa incepi o afacere cu dreptul, sa faci parte dintr-o comunitate extinsa la nivel national si sa fii sustinut de o echipa de profesionisti, atunci asteptam sa ne contactezi. Detalii aici: apasa aici

Informatii

Adresa: str. Eroului Necunoscut nr.53

Telefon:  0771 549 276

Email: comenzi.scutermag@gmail.com

 

Program:

Luni          9:00AM - 5:00PM (pauza de masa 13:00PM-13:30PM)

Marti         9:00AM - 5:00PM (pauza de masa 13:00PM-13:30PM)

Miercuri    9:00AM - 5:00PM (pauza de masa 13:00PM-13:30PM)

Joi             9:00AM - 5:00PM (pauza de masa 13:00PM-13:30PM)

Vineri        9:00AM - 5:00PM (pauza de masa 13:00PM-13:30PM)

Sambata    9:00AM - 13:00PM

Duminica   Inchis