SERVICE TROTINETE ELECTRICE ORADEA

Service Trotinete Electrice

Incepand cu Luna Mai 2021 am ales sa ne specializam in reparatiile si service-ul pentru trotinetele electrice Xiaomi M365 ( Pro, Mijia, Essential).

Echipa Motorevolution vine in sprijinul tau cu servicii de reparatii, service, diagnoza pentru trotineta ta electrica.

Iti preluam trotineta, iar dupa ce efectuam evaluarea si diagnoza iti dam un raspuns cu privirea la defectiunile detectate.

  • Daca esti din Oradea sau imprejuri te asteptam in magazin (str. Eroului Necunoscut nr.53,  sau programeaza-te la nr de telefon 0771549276.
  • Daca esti din orice localitate din tara programeaza-te utilizand formularul de service si te vom contacta cu privire la detaliile ridicare trotinetei tale de catre curierul nostru.

 

Preluam trotinete electrice in service din urmatoarele judete din Romania:

ALBA, ARAD, ARGES, BACAU, BIHOR, BISTRITA-NASAUD, BOTOSANI, BRAILA, BRASOV, BUZAU, CALARASI, CARAS-SEVERIN, CLUJ, CONSTANTA, COVASNA, DIMBOVITA, DOLJ, GALATI, GIURGIU, GORJ, HARGHITA, HUNEDOARA, IALOMITA, IASI, ILFOV, MARAMURES, MEHEDINTI, MURES, NEAMT, NECUNOSCUT, OLT, PRAHOVA, SALAJ, SATU MARE, SIBIU, SUCEAVA, TELEORMAN, TIMIS, TULCEA, VASLUI, VILCEA, VRANCEA.

***Preluam in service din tara doar trotinete Xiaomi, Ninebot precum si replici ale acestora.

Taxa de transport pentru ridicarea trotinetei va va fi comunicata dupa ce dumneavoastra trimiteti solicitarea programari online, in functie de judetul in care locuiti. Nu trebuie sa o platiti in momentul ridicarii, aceasta va fi adaugata la costurile reparatiei sau a diagnozei si o veti achita la final.