ECHIPA SCUTERMAG ITI SPUNE BUN VENIT

Depozit en-gross, magazin desfacere pentru piese scuter de schimb noi si second hand scutere, maxiscutere, motociclete.

Ne dorim sa poti gasi solutia potrivita pentru scuterul, maxiscuterul si motocicleta ta. Nu cea mai ieftina solutie, ci cea mai potrivita.

Furnizorul tau de piese noi si s.h.

Cauta in magazinul nostru on-line piese noi si second hand, originale sau after market. Solutia completa pentru scuterul sau motocicleta ta. Toate intr-un singur loc.

Ai un magazin sau service moto?

Echipa ScuterMag colaboreaza cu magazine, service-uri sau mecanici la nivel national. Incepe un parteneriat cu noi achizitionand piese noi si second hand pentru a satisface toate cerintele clientilor tai. Cat de important este pentru tine sa gasesti toate piesele intr-un singur loc?

Preferam calitatea pieselor noatre

Calitatea produselor este asigurata de marcile comercializate - Malossi, Brembo, Polini, Teknoetre, RMS, NGK, Top Performances, D.I.D., Gianelli, LeoVince, Yuasa, Unibat, Motul, Michelin, Pirelli si toate piesele second hand originale.

De ce sa ne alegi pe noi?

Pentru ca:

Vezi piesa second hand si o comanzi doar daca esti multumit de poze si detalii.

Ai posibilitatea sa vezi exact ce-ti va ajunge acasa, referitor la piesele second hand, cand faci comanda in magazinul on-line. Poti vizualiza poze si detalii inainte de a comanda orice piesa.

Verificam piesele de 2 ori inainte de livrare

Toate piesele second hand cumparate, sunt verificate a 2-a oara in momentul expedierei (unele exceptii la electronice). Daca sunt nereguli cu produsul esti anuntat si il comanzi doar daca esti de acord cu conditiile actuale.

Acceptam piesele s.h. inapoi daca am fost anuntati in 48 ore de la primire.

Poti returna orice piesa in termen de 7 zile (daca nu esti multumit de ea), iar noi vi-o vom inlocui, in cazul in care se returneaza exact in starea in care a fost livrata si s-a montat la un service autorizat. Platesti doar taxele transport.

Ai garantie si la piese second hand

Monteaza piesele second hand achizitionate la unul dintre partenerii ScuterMag din orasul tau sau la un service autorizat si beneficiezi de garantie mai mare (piese mecanice 30 zile / electrice 15 zile). Iar in cazul anumitor piese la care ai achitat o taxa suplimentara beneficiezi pana la 1 an de garantie

Iti livram alta piesa in 48 ore/ 7 zile sau iti returnam banii.

Daca s-a trimis o piesa gresita sau defecta fie ti-o inlocuim cu alta de pe stoc in 48 de ore, fie ti-o aducem la comanda in 7 zile lucratoare sau iti dam alte piese disponibile. Daca nu avem alta solutie iti returnam banii in 7 zile lucratoare

Ai transport gratuit la orice comanda peste 500 Ron

Comenzile on-line de peste 500 RON beneficiaza de transport gratuit oriunde in tara, Valabil pentru colete pana la 10 Kg.

30000

PIESE DISPONIBILE

12322

CLIENTI ACTUALI

41

PRODUCATORI

42369

CERERI DE PIESE